POZDRAVLJENI

PiškotkiVse obiskovalce in uporabnike spletne strani jazz-it, pod kar štejemo vse strani in podstrani na naslovu www.jazz-it.net, zavezuje naslednje pravno obvestilo.
 
Grafična podoba, podoba portala, programska koda in ostala vsebina (fotografije, besedila, itn.) so intelektualna lastnina Jazz-it. Reproduciranje, javno objavljanje, prodajanje, spreminjanje ali preoblikovanje teh vsebin in/ali kateregakoli dela spletne strani brez pisnega dovoljenja Jazz-it je prepovedano in je lahko sodno preganjano.
 

OMEJITEV ODGOVORNOSTI

Vse informacije na spletni strani so informativne narave. Jazz-it, ne prevzema nikakršne odgovornosti in garancije za verodostojnost in točnost podatkov, katera se dodajajo sproti, prav tako ne prevzema odgovornosti za nemoteno uporabo strani.

 

VARSTVO PODATKOV

Jazz-it se zavezuje, da osebni podatki, ki jih vpišejo uporabniki in niso prikazani na spletni strani, temveč shranjeni v bazi podatkov, ne bodo posredovani tretji osebi.

 

KAJ SO PIŠKOTKI?

Piškotki so male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave uporabnikov s katerimi dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik - ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči.

 

ZAKAJ SO PIŠKOTKI POTREBNI?

Piškotki so temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletno stranjo je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je s tem bolj učinkovito in prijetno.

 

ZAKAJ SPLETNE STRANI UPORABLJAJO PIŠKOTKE?

Piškotke uporablja večina spletnih strani, so priročno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami posameznega spletnega uporabnika. Razlogov za uporabo piškotkov je tako več, kot prvi gotovo njihova lastnost shranjevanja podatkov o stanju posamezne spletne strani (podrobnosti o prilagoditvah posamezne spletne strani), pomagajo pri izvajanju raznih spletnih storitev, pomagajo pri zbiranju raznih statistik, o navadah spletnega uporabnika – saj se le z njimi lahko spremlja pogostost obiskovanja določene spletne strani.

 

 
Hvala za obisk,
Vaša Ines in Tadej
 

 

 

 

 

 

Domov